top of page

WAT DOEN WIJ

ORGANISATIE

Wij maken voor ieder een testorganisatie die het beste past bij de wensen van de klant en het aantal deelnemers.  Er wordt gezorgd dat er professionele testmaterialen aanwezig zijn. Daarnaast bieden we testen die waardevol en functioneel zijn voor de sport. 

AFNEMEN TESTEN

RAPPORTAGE 

Op de testdag is er één expert aanwezig. Deze zorgt vooraf voor het neerzetten van de testopstelling. Daarnaast zorgt hij/zij ervoor dat alle testen gemakkelijk en op de juiste manier worden afgenomen. Vanwege het gebruik van innovatieve technologieën,  zijn de testscores niet interpretatie afhankelijk.  Alle testafnemers vullen de behaalde scores direct in op een app op zijn/haar telefoon. Deze ruwe data wordt direct verwerkt in onze database. Geen pen, papier en verwerkingen meer! 

Alle ruwe data wordt direct digitaal verwerkt en omgezet in waardevolle informatie voor spelers en trainers! Wij zorgen ervoor dat de rapporten gemakkelijk te interpreteren zijn en dit duidelijke inzichten geeft! 

Wat doen wij
Voor wie

VOOR WIE

Prestatiemetingen doet testdagen voor verschillende doelgroepen en  groep groottes. Wij kijken graag met u naar wat de mogelijkheden zijn! 

KAMPEN/hockeyscholen

Geef jouw hockeykamp/school een extra boost door spelers te meten met coole technologieën! Alle kids krijgen direct een leuk rapport mee naar huis en willen de volgende keer gegarandeerd terugkomen om te testen of ze beter  zijn worden! 

TEAMS

Krijg als trainer en speler een duidelijk overzicht van jouw sterkten en zwaktes. Dit geeft mogelijkheden tot gerichte trainingen. Doe meerdere metingen per jaar en krijg inzicht in jouw vooruitgang/progressie!  

Clubs

Steek jouw clubdag is in een ander jasje. Prestatiemetingen biedt de mogelijkheid om de testen en rapporten als evenement neer te zetten! 

Waarom testen/meten

WAAROM testen
/meten

Inzicht sterkten en zwaktes

Prestatiemetingen zet testresultaten om in een overzichtelijk en persoonlijk advies, waardoor spelers en trainers een duidelijk beeld krijgen van de sterkten, zwakten en verbeterpunten.  Sportclubs kunnen zich richten op de algehele prestatie van het team en daarnaast individueel aandacht besteden aan de verbeterpunten per sporter. Hiermee worden trainingen gericht op wat er moet worden verbeterd en daarmee efficiënter. 

Progressie monitoren

Het meermaals afnemen van het product stelt de trainer in staat om de progressie bij te houden en om te zien of hun trainingen het gewenste effect hebben op de sport specifieke kwaliteiten van de sporter. 

BLessures 

Aan de hand van objectieve data vanuit de testen kan meer informatie worden verkregen over welke spelers een groter risico hebben op blessures. Voor deze sporters wordt een adviesrapport gegeven hoe ze deze risico factoren kunnen verkleinen met behulp van specifieke oefeningen. 

Wanneer een speler geblesseerd is geraakt kan deze met behulp van de objectieve meetcriteria een goede begeleiding krijgen en veilig terugkeer maken op het wedstrijdniveau. 

Wat doet PM nog mee

Wat doet PM nog meer?

TRAINING

Prestatiemetingen geeft specialistische fysieke trainingen; krachttraining, loopscholing, conditietraining, snelheidstraining. Dit kunnen individuele trainingen zijn waarbij er gericht getraind wordt op basis van de resultaten uit de testen.  Maar dit kunnen ook teamtrainingen zijn of trainingen met specifieke groepen (bijv. die laag scoorden op een bepaald onderdeel). 

DIGITALE BEGELEIDING

Prestatiemetingen biedt individuele begeleiding met gerichte oefeningen en schema's via onze app. Hierin kunnen resultaten, het adviesrapport en vooruitgang bekeken worden. 

bottom of page